voor remarketingtag -->

 

 

Vacature oproepkracht horeca (apr. t/m okt.)

 

Zoek jij een afwisselende bijbaan in een unieke omgeving? Fun Valley Maastricht is op zoek naar hardwerkende oproepkrachten met een goed humeur die er samen met ons voor willen gaan om onze gasten “A One Day Holiday” te laten beleven.

 

Fun Valley…

…is gelegen net buiten Maastricht en kan het beste gekenmerkt worden als een recreatiepark waar diverse doelgroepen (vrienden, familie, bedrijven) zowel actief bezig kunnen zijn als heerlijk kunnen ontspannen. Het park ligt op een unieke locatie aan de Maas met een schilderachtig uitzicht en beschikt over diverse horecagelegenheden. Je kunt bij ons heerlijk relaxen aan het dagstrand en genieten van een cocktail in de Cuba Beach Bar. Voor de actievelingen bieden wij activiteiten aan als paintball, klimmen, outdoor lasertag en boogschieten. Al dan niet gecombineerd met een heerlijke lunch, overnachting met ontbijt of barbecue onder het genot van een speciaalbiertje op het terras van onze Bar Aeroporto, het horeca hart van Fun Valley.

 

Jij…

…weet van aanpakken en hebt gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Je bent betrouwbaar, punctueel, sociaal vaardig, energiek, flexibel en hebt oog voor detail. Je hebt hart voor wat je doet, bent stressbestendig en hebt er plezier in om er samen met je collega’s voor te zorgen dat onze gasten een mooie dag hebben.

 

Functie eisen

  • Je hebt ervaring met het bedienen van gasten in de horeca. Ervaring als barkeeper is een pré.
  • Je bent flexibel inzetbaar en realiseert je dat je op woensdag, vrijdag, in de weekenden en tijdens schoolvakanties opgeroepen kunt worden om te komen werken.
  • Je bent minimaal 16 jaar.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je reistijd naar Fun Valley bedraagt maximaal 20 minuten en je woont bij voorkeur in Maastricht of de directe omgeving ervan.
  • Wij bieden
  • Horeca werk in ons café, terras, keuken, beach bar of tijdens evenementen.
  • Een super leuke (bij)baan die geen dag hetzelfde is.
  • Salaris conform cao-horeca.

 

Heb jij interesse om ons team te komen versterken? Stuur dan je motivatiebrief + CV met foto naar rsieben@funvalleymaastricht.nl. Bij vragen kun je tijdens kantooruren altijd even telefonisch contact opnemen op 043-4094441.

 

 

 

 

T. 043 409 4441

CONTACT

 

Oosterweg 5

6245 LC Eijsden

 

verkoop@funvalleymaastricht.nl

 

KVK-nr: 61288748

BTW-nr: NL823929681B.01

 

NIEUWSBRIEF

 

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, aanbiedingen en ontwikkelingen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Copyright 2015 © Fun Valley Maastricht. Powered by KR8 Vormgeving