voor remarketingtag -->

 

 

Algemene voorwaarden en bepalingen jaarabonnement Fun Valley Maastricht

 

Artikel 1 Geldigheidsduur en looptijd van het abonnement

Het abonnement loopt van 1 mei 2018 tot 1 mei 2019, ongeacht op welke datum dat het abonnement word afgesloten. Na afloop van deze periode wordt het abonnement niet automatisch verlengd maar zal de abonnementhouder verwittigd worden over de mogelijkheid om zelf het abonnement te verlengen. Het abonnement is alleen geldig in de vestiging van Fun Valley te Maastricht.

 

Artikel 2 Betaalwijze en tarieven

De betaling dient via Ideal voldaan te worden of er dient contant afgerekend te worden aan de kassa op Fun Valley.

 

Artikel 3 Verlies, beschadiging, diefstal of vergeten

De abonnee is verplicht verlies, diefstal of beschadiging van het abonnementspasje terstond te melden aan Fun Valley teneinde misbruik te voorkomen. De abonnee kan tegen betaling van 12,50 een nieuw abonnementspasje aanvragen. Wanneer het abonnementspasje vergeten wordt, dient de normale entree betaald te worden aangezien of dient er een geldig Identificatie bewijs of paspoort getoond te worden zodat de gegevens gecontroleerd kunnen worden.

 

Artikel 4 Beëindiging abonnement

Bij tussentijdse opzegging van het abonnement zal er geen teruggave van abonnementsgelden gedaan worden.

 

Artikel 5 Gegevensbescherming

De abonnee dient bij het sluiten van een abonnement zich te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. als een kopie van de bankpas van de betaalrekening waarvan zal worden geïncasseerd te overleggen. Fun Valley zal aan het abonnement een digitale foto van de abonnee koppelen ter verificatie. Gegevens worden uitsluitend voor eigen gebruik vastgelegd en zullen nimmer aan derden worden verstrekt.

 

Artikel 6 Bepalingen

Voor alle abonnees gelden de huisregels en algemene voorwaarden van Fun Valley exploitatie B.V. Abonnementen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. Bij twijfel kan gevraagd worden om een geldig legitimatiebewijs. Misbruik heeft onmiddellijke beëindiging van het abonnement tot gevolg. De abonnee heeft geen recht op compensatie van abonnementsgelden t/m het einde van de looptijd van het abonnement.

 

T. +31 (0)43 409 4441

CONTACT

 

Oosterweg 5

6245 LC Eijsden

T. +31 (0)43 409 4441

verkoop@funvalleymaastricht.nl

KVK-nr: 61288748

BTW-nr: NL823929681B.01

 

NIEUWSBRIEF

 

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, aanbiedingen en ontwikkelingen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Copyright 2015 © Fun Valley Maastricht. Powered by KR8 Vormgeving