Baby shower arrangement

Jullie zus, vriendin of collega is zwanger en wat is er nou leuker dan haar te verrassen met een onvergetelijke baby shower die geheel in het teken van haar staat en haar baby! Tijdens deze gezellige baby shower worden er leuke activiteiten gedaan en wordt er uiteraard ook bourgondisch genoten van diverse lekkernijen. De baby shower wordt afgesloten met een hilarische baby quiz met tips en oefeningen voor de aanstaande moeder.

 

Er wordt gestart met een heerlijke High Tea waarbij jullie kunnen genieten van warme hartige snacks, diverse sandwiches, een ruim assortiment aan zoetigheden waaronder scones, bonbons, cake en koekjes. En uiteraard mag de Engelse thee ook niet ontbreken.

Hierna wordt er het beroemde letterspel uit de populaire televisieshow “jongens tegen de meisjes” gespeeld. Wie raadt er de meeste woorden binnen de tijd? Aansluitend wordt er gestart met de XL games. De alom bekende gezelschapsspellen zoals: Vier op een rij, Jenga, Mikado, Toren van Pisa, Octopus en Cactus worden in een reuze formaat aangeboden.

Ten slotte wordt deze baby shower afgesloten met een hilarische quiz waarin de aanstaande moeder diverse beproevingen dient te ondergaan. Welke smaken baby voeding zijn er eigenlijk allemaal? En hoe handig is zij in het verwisselen van luiers? Uiteraard mogen jullie haar hier een handje bij helpen.

 

Uitbreiding van uw activiteit met andere activiteiten en/of eten en drinken is altijd mogelijk. Vraag onze verkoopafdeling naar de verschillende mogelijkheden.

 

Direct contact of geinteresseerd?

Voor een offerte vragen wij u om het offerteformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Hier vind u de link naar het offerteformulier: offerte-aanvragen

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 043-4094441 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van een onvergetelijk uitje!

 

Let op:

Deze groepsactiviteit dient vooraf gereserveerd te worden! Het is niet mogelijk ter plaatse (individueel of als groep) deel te nemen.

 

 

 

vanaf: 3.5 uur

 

vanaf 40,50 p.p.

 

min 8 personen

 

vanaf: 18 jaar

 

 

T. +31 (0)43 409 4441

CONTACT

 

Oosterweg 5

6245 LC Eijsden

T. +31 (0)43 409 4441

verkoop@funvalleymaastricht.nl

KVK-nr: 61288748

BTW-nr: NL823929681B.01

 

NIEUWSBRIEF

 

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, aanbiedingen en ontwikkelingen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Copyright 2015 © Fun Valley Maastricht. Powered by KR8 Vormgeving