Cuba Beach Bar

Er bestaan plaatsen waar we ons met voorliefde begeven. Deze plaatsen hebben iets speciaals. Zij ademen een buitengewone sfeer uit.

 

De Cuba Beach Bar is er daar een van en kenmerkt zich door de fantastische locatie en ongedwongen sfeer. Met een 200 meter lange waterlijn kun je prima vertoeven in het heldere verkoelende Oost Maarlandse bronwater. Geniet samen met je partner, vrienden of collega´s van het prachtige strand, de heerlijke loungebanken, de hangmatten,  de ligbedden en de  uitstekende bar met vriendelijke bediening. Overdag heerlijk relaxen en s'avonds feest je vanuit je strandbed verder op een van onze party´s.

 

Op het strand van de Cuba Beach Bar heeft u een prachtig uitzicht op de Sintpietersberg. Dit gecombineerd met een relax loungemuziekje op de achtergrond en talloze (GRATIS!) lounge mogelijkheden DE perfecte spot om te genieten. Door onze vaste klanten is de Cuba Beach Bar inmiddels informeel omgedoopt naar "Ibiza aan de maas". Bent u het daar mee eens? Wij horen het graag van u.

 

Event op maat

Beleef excellente momenten! De Cuba Beach Bar leent zich uitstekend voor uw bijeenkomst, event of feest op maat. Vraag naar de mogelijkheden voor uw evenement op maat, een geheel verzorgde business meeting? of netwerk-event? ook dit kan allemaal.

 

Doordat de Cuba Beach Bar is gelegen op het Fun Valley terrein kan uw event op maat uiteraard perfect gecombineerd worden met een van de activiteiten en arrangementen die Fun Valley u biedt. Interesse? Plaats meteen een offerteaanvraag!

 

Een aantal voorbeelden van mogelijke evenementen:

• Uniek Personeelsfeest

• Vergadering of meeting

• Exclusief privé feestje

• Relax Netwerk event

• Verjaardags(feestje)

• Romantische bruiloft of receptie

• Combinaties mogelijk  met Fun Valley

    activiteiten

 

 

T. +31 (0)43 409 4441

CONTACT

 

Oosterweg 5

6245 LC Eijsden

T. +31 (0)43 409 4441

verkoop@funvalleymaastricht.nl

KVK-nr: 61288748

BTW-nr: NL823929681B.01

 

NIEUWSBRIEF

 

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, aanbiedingen en ontwikkelingen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Copyright 2015 © Fun Valley Maastricht. Powered by KR8 Vormgeving