Dagstrand

Lekker genieten van de zon op het zandstrand of de ruime ligweide. Zwemmen kan in het frisse bronwater in een uitwas van de Maas. Hebben jullie van al dat relaxen zin gekregen om iets actiefs te doen? Maak dan eens een ritje op de GRATIS beschikbare WATERFIETSEN, KANO'S, STAND UP PADDLES of BUNGEETRAMPOLINE.  Openingstijden van de bungee / verhuur zijn afhankelijk van de weersomstandigheden van die dag, dit kan gedurende de dag nog veranderen.

Tijdens schooldagen zijn deze facilliteiten op woensdag en vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur te gebruiken, wederom is dit afhangkelijk van het weer, en kan dit gedeurend de dag nog veranderen.

 

Voor de kinderen is er een buitenspeeltuin met een heleboel verschillende speeltoestellen. En als u honger heeft gekregen kunt u gratis gebruik maken van een van de beschikbare barbecues. BBQ benodigdheden zijn te koop bij de Eijssalon wij verkopen GEEN BBQ vlees.

 

 


Gratis BBQ’s

 

Op diverse plekken staan GRATIS BBQ's met overdekte banken en tafels.

Reserveren is niet nodig.

 

T. +31 (0)43 409 4441

CONTACT

 

Oosterweg 5

6245 LC Eijsden

T. +31 (0)43 409 4441

verkoop@funvalleymaastricht.nl

KVK-nr: 61288748

BTW-nr: NL823929681B.01

 

NIEUWSBRIEF

 

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, aanbiedingen en ontwikkelingen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Copyright 2015 © Fun Valley Maastricht. Powered by KR8 Vormgeving