Echte ‘mannen’ arrangement

Hij is weer helemaal terug, de ‘echte’ man. Zijn borsthaar groeit als nooit tevoren en zijn hoeveelheid testosteron is groter dan ooit! Bij Fun Valley kan de ‘echte’ man het beest in hem los laten. Wij bieden een uitdagend arrangement waarin paintball, bier en barbecueën centraal staan.

 

Jullie starten het programma met de stoere activiteitPaintball.Ultimate 150 balletjes + 50 extra balletjes.  In 3 verschillende terreinen kunnen jullie je helemaal uitleven en in teamverband jullie tegenstanders uitschakelen.

Om jullie dorst te lessen na deze activiteit wordt er een biermenu aangeboden bestaande uit 3 speciaal bieren en een bittergarnituur.

 

De dag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue die bij mooi weer op ons terras met fantastisch uitzicht over het water plaatsvindt. De barbecue bestaat uit 3 stukken vlees, diverse sauzen, salades, stokbrood en kruidenboter. Niet zelf BBqe? Huur dan een van onze grillmeisters in, dit dient u van te voren bij ons te reserveren.

 

Uitbreiding van uw activiteit met andere activiteiten en/of eten en drinken is altijd mogelijk. Vraag onze verkoopafdeling naar de verschillende mogelijkheden.

 

Direct contact of geinteresseerd?

Voor een offerte vragen wij u om het offerteformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Hier vind u de link naar het offerteformulier: offerte-aanvragen

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 043-4094441 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van een onvergetelijk uitje!

 

Let op:

Deze groepsactiviteit dient vooraf gereserveerd te worden! Het is niet mogelijk ter plaatse (individueel of als groep) deel te nemen.

 

 

 

6 uur

 

            62,50 p.p

 

min. 8 personen

 

vanaf: 18 jaar

 

 

 

T. +31 (0)43 409 4441

CONTACT

 

Oosterweg 5

6245 LC Eijsden

T. +31 (0)43 409 4441

verkoop@funvalleymaastricht.nl

KVK-nr: 61288748

BTW-nr: NL823929681B.01

 

NIEUWSBRIEF

 

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, aanbiedingen en ontwikkelingen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Copyright 2015 © Fun Valley Maastricht. Powered by KR8 Vormgeving