voor remarketingtag -->

 

Escape Room "The Lodge"

Bevrijd jezelf en je team door samen te werken en ontsnap binnen 60 minuten uit de escape room. Samen met je team wordt je opgesloten in de kamer van ,,The Lodge´´ en dienen jullie binnen 60 minuten te ontsnappen. Los de puzzel op met creativiteit, slimme vernuftige combinaties, bedrevenheid, intelligentie, samenwerking en vindt de code om naar buiten te komen. Pas op voor mind tricks en misleidingen en vindt de verborgen hints die overal in The Lodge verstopt zijn.

 

Na aankomst in de kamer krijgt u een instructie via het beeldscherm waarna het spel meteen start. De instructeur is aanwezig en zal het spel zorgvuldig volgen. Door de verborgen munten te verzamelen en deze aan te bieden door het geheime luik, kunnen speciale hints verkregen worden. Tevens is een panieksleutel aanwezig zodat de kamer in noodgevallen verlaten kan worden. The Lodge Escape room is zéér spannend, maar niet eng en daardoor geschikt vanaf 10 jaar.

 

The Lodge Escape Room is uitermate geschikt als teambuilding activiteit. Train en entertain uw collega´s in een spannende gethematiseerde omgeving en ervaar dit sensationele spel. Door deze unieke vorm van samenwerking tilt u uw teambuilding activiteit naar een hoger niveau.

 

Uitbreiding van uw activiteit met andere activiteiten en/of eten en drinken is altijd mogelijk. Vraag onze verkoopafdeling naar de verschillende mogelijkheden.

 

Direct contact of geinteresseerd?

Voor een offerte vragen wij u om het offerteformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Hier vind u de link naar het offerteformulier: offerte-aanvragen

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 043-4094441 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van een onvergetelijk uitje!

 

Let op:

Deze groepsactiviteit dient vooraf gereserveerd te worden! Het is niet mogelijk ter plaatse (individueel of als groep) deel te nemen.

 

    duur: 1 uur 15min

 

                97,50  voor de

                gehelekamer

 

   min 2 personen

                max 8personen

 

   vanaf 10 jaar

 

 

 

T. +31 (0)43 409 4441

CONTACT

 

Oosterweg 5

6245 LC Eijsden

T. +31 (0)43 409 4441

verkoop@funvalleymaastricht.nl

KVK-nr: 61288748

BTW-nr: NL823929681B.01

 

NIEUWSBRIEF

 

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, aanbiedingen en ontwikkelingen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Copyright 2015 © Fun Valley Maastricht. Powered by KR8 Vormgeving

    duur: 1 uur 15min

   min 2 personen