Escape Room

"the Blackbox"

Bevrijd jezelf en je team door samen te werken en ontsnap binnen 60 minuten uit de escape room.  Alle teamleden worden aan elkaar vast gemaakt met handboeien en lopen vervolgens als een treintje de escaperoom in waar ze worden vastgemaakt aan een hek. De voorste en de achterste persoon hebben 1 hand vrij, aan hen de opdracht om de groep te bevrijden van de handboeien met behulp van alle zintuigen behalve jullie ogen want het is stik donker in de kamer. De rest van de groep kan alleen helpen door van links naar rechts te bewegen…. of helpt dit juist niet?  Als jullie je hebben weten te bevrijden uit de handboeien kan het spel echt beginnen en moeten jullie  door goed samen te werken en na te denken uit "The Blackbox" weten ontsnappen. Lukt het jullie om binnen 60 minuten de Blackbox te verlaten…………?

 

De instructeur kijkt via een camera mee en zal het spel zorgvuldig volgen. Tevens is een panieksleutel aanwezig zodat de kamer in noodgevallen verlaten kan worden. The Blackbox  is zéér spannend, maar niet eng en daardoor geschikt vanaf 10 jaar.

 

Waarschuwing: Bent u claustrofobisch of bang in het donker dan raden wij het af om deel te nemen aan deze activiteit.

 

The Blackbox is uitermate geschikt als teambuilding activiteit. Train en entertain uw collega´s in een spannende gethematiseerde omgeving en ervaar dit sensationele spel. Door deze unieke vorm van samenwerking tilt u uw teambuilding activiteit naar een hoger niveau.

 

Uitbreiding van uw activiteit met andere activiteiten en/of eten en drinken is altijd mogelijk. Vraag onze verkoopafdeling naar de verschillende mogelijkheden.

 

Direct contact of geinteresseerd?

Voor een offerte vragen wij u om het offerteformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Hier vind u de link naar het offerteformulier: offerte-aanvragen

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 043-4094441 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van een onvergetelijk uitje!

 

Let op:

Deze groepsactiviteit dient vooraf gereserveerd te worden! Het is niet mogelijk ter plaatse (individueel of als groep) deel te nemen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

duur: 1 uur 15 min

 

              97,50 voor de

              gehele kamer

 

min 2 personen

            max 6personen

 

vanaf 10 jaar

 

 

 

T. +31 (0)43 409 4441

CONTACT

 

Oosterweg 5

6245 LC Eijsden

T. +31 (0)43 409 4441

verkoop@funvalleymaastricht.nl

KVK-nr: 61288748

BTW-nr: NL823929681B.01

 

NIEUWSBRIEF

 

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, aanbiedingen en ontwikkelingen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Copyright 2015 © Fun Valley Maastricht. Powered by KR8 Vormgeving