Expeditie Fun Valley

Hoe ver durven jullie te gaan om de opdracht te winnen? Welk team is het meest waardig om uitgeroepen te worden tot winnaar van Expeditie Fun Valley? Kom er allemaal achter tijdens dit uitdagende teambuildingsspel waarbij teamwork, behendigheid en vertrouwen centraal staan tijden de uit te voeren ‘proeven’.

 

Tijdens deze expeditie komen de schietproef, de vuurproef, de behendigheidsproef, de bouwproef en de vertrouwensproef aan bod. Hieronder worden deze kort uitgelegd.

 

Bij aankomst wordt er een welkomstdrankje genuttigd in ons biercafé. Hierna worden er teams gemaakt en wordt er gestart met een schietproef. Wie schiet er het vaakst in de roos tijdens boog- en kruisboogschieten of luchtbuks- en blaaspijp schieten.

 

Hierna volgt de vuurproef voor beide teams. Wie maakt er als eerste vuur en brandt het touw door?

 

Bij de behendigheidsproef moeten de deelnemers een parcours afleggen waarin via  bamboo stokken een balletje wordt doorgegeven. Teamwork vereist!

 

Er wordt even een korte pauze ingelast om een drankje te nuttigen.

 

Bij vlotbouwen- en varen dient er door de teams een stabiel vlot te worden gebouwd om hier vervolgens met het hele team op te varen.

 

Bij de vertrouwensproef dienen de teams elkaar door een ‘spiderweb’ te tillen. Vertrouwen en samenwerking zijn cruciaal.

 

Na al deze proeven doorstaan te hebben zal de instructeur aan de hand van de puntentelling het winnende team bekend maken. Zij ontvangen uiteraard een prijs!

 

De dag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue Adventure bestaande uit 3 stukjes vlees, diverse sauzen, salades, stokbrood en kruidenboter. Niet zelf BBqe? Huur dan een van onze grillmeisters in, dit dient u van te voren bij ons te reserveren.

 

Uitbreiding van uw activiteit met andere activiteiten en/of eten en drinken is altijd mogelijk. Vraag onze verkoopafdeling naar de verschillende mogelijkheden.

 

Direct contact of geinteresseerd?

Voor een offerte vragen wij u om het offerteformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Hier vind u de link naar het offerteformulier: offerte-aanvragen

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 043-4094441 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van een onvergetelijk uitje!

 

Let op:

Deze groepsactiviteit dient vooraf gereserveerd te worden! Het is niet mogelijk ter plaatse (individueel of als groep) deel te nemen.

 

 

 

6 uur

 

59,40 p.p.

 

min. 8 personen

 

vanaf: 10 jaar

 

 

T. +31 (0)43 409 4441

CONTACT

 

Oosterweg 5

6245 LC Eijsden

T. +31 (0)43 409 4441

verkoop@funvalleymaastricht.nl

KVK-nr: 61288748

BTW-nr: NL823929681B.01

 

NIEUWSBRIEF

 

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, aanbiedingen en ontwikkelingen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Copyright 2015 © Fun Valley Maastricht. Powered by KR8 Vormgeving