High tea

 

DE trend van dit moment is toch wel de high tea. Lekker met vrienden/vriendinnen of familie in de middag bij elkaar zitten en je tegoed doen aan heerlijk hapjes en verschillende lekker theesoorten.

 

Maar is het nou eigenlijk een afternoon tea of een high tea?

Een afternoon tea, zoals de Engelsen het noemen, is een theeceremonie die bestaat uit kleine hartige en zoete gerechten. De Engelsen kennen ook de ‘high tea’. Dit is een uitgebreide (brood)maaltijd met een warme snack die ’s avonds rond etenstijd wordt geserveerd. De Engelse high tea wordt traditioneel aan hoge tafels, eettafels, geserveerd. Vandaar de naam high tea.

In Nederland wordt dus vaak de term ‘high tea’ gebruikt, terwijl men eigenlijk de Engelse ‘afternoon tea’ bedoelt. Zo dan weet u dat ook weer.

 

Onze high tea bestaat uit een 3 luik van warme koude en zoete lekkernijen. Deze worden gepresteerd op een etagère met 3 verdiepingen met hierop 1 verdieping met diverse  warme gerechtjes zoals mini quiches en pizza baguette e.d. 1 verdieping met sandwiches belegt met bijvoorbeeld tonijnsalade, ham/kaas e.d. En 1 verdieping met zoete gerechten zoals bonbons, cake, scones met jam en room, petit fours en double chocolate soft cookies e.d. (het aanbod van alle verdiepingen kan wisselen afhankelijk van het seizoen)

Uiteraard is er een ruime keuze uit diverse thee soorten.

 

Uitbreiding van uw activiteit met andere activiteiten en/of eten en drinken is altijd mogelijk. Vraag onze verkoopafdeling naar de verschillende mogelijkheden.

 

Direct contact of geinteresseerd?

Voor een offerte vragen wij u om het offerteformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Hier vind u de link naar het offerteformulier: offerte-aanvragen

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 043-4094441 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van een onvergetelijk uitje!

 

Let op:

Deze groepsactiviteit dient vooraf gereserveerd te worden! Het is niet mogelijk ter plaatse (individueel of als groep) deel te nemen.

 

 

vanaf: 2 uur

 

vanaf: 19,50 p.p.

 

min 8 personen

 

vanaf: 6 jaar

 

 

T. +31 (0)43 409 4441

CONTACT

 

Oosterweg 5

6245 LC Eijsden

T. +31 (0)43 409 4441

verkoop@funvalleymaastricht.nl

KVK-nr: 61288748

BTW-nr: NL823929681B.01

 

NIEUWSBRIEF

 

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, aanbiedingen en ontwikkelingen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Copyright 2015 © Fun Valley Maastricht. Powered by KR8 Vormgeving