voor remarketingtag -->

 

Kids Valley

In alle vrijheid kind zijn en onbezorgd spelen, samen met andere kinderen. Ga op avontuur, ontdek de verschillende speeltoestellen en activiteiten en leef je uit! Klimmen, klauteren, kruipen, rennen, schommelen, glijden, buigen, gooien, springen en ravotten, het kan en mag allemaal! Kids Valley is voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Ontelbare speel mogelijkheden, de ene nog leuker dan de andere en dat alles in een mooie en natuurlijke buiten omgeving.

 

Meer info

Kids Valley is onderdeel van Fun Valley en bestaat uit 3 onderdelen;

  • De Ballorig binnenspeeltuin met een grote speelstructuur
  • De ruime buitenspeeltuin met hek zodat er geen directe toegang is tot het water voor onze kleinste bezoekers
  • Het Dagstrand met tal van (water)speeltoestellen, een natuurbad, bootjes verhuur en een ruime ligweide

 

Kortom 130.000 m2 speeltuin en dagstrand waarbij de kinderen veilig op avontuur kunnen gaan en onbezorgd buiten kunnen spelen. Bovendien draagt buiten spelen bij aan de ontwikkeling van kinderen en stimuleert spelenderwijs onder andere sociale, motorische en cognitieve vaardigheden. Samen met andere kinderen ontdekken, grenzen verleggen en eindeloos oefenen. Buiten spelen is ook nog eens gezond omdat de kinderen beweging krijgen in de buitenlucht!

 


Gratis BBQ’s

 

Op diverse plekken staan GRATIS BBQ's met overdekte banken en tafels. Reserveren is niet nodig. Denk aan de spullen die u nodig heeft om te barbecuen! "vlees, bestek, tang, houtskool e.d."

 

 

 

 

T. +31 (0)43 409 4441

CONTACT

 

Oosterweg 5

6245 LC Eijsden

T. +31 (0)43 409 4441

verkoop@funvalleymaastricht.nl

KVK-nr: 61288748

BTW-nr: NL823929681B.01

 

NIEUWSBRIEF

 

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, aanbiedingen en ontwikkelingen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Copyright 2015 © Fun Valley Maastricht. Powered by KR8 Vormgeving