Picknick & Salsa

Een heerlijk ontspannen arrangement waarbij plezier en gezelligheid centraal staan. Met de hilarische traptrein maken jullie een prachtige tocht door de mooiste plekjes van Eijsden met onderweg een heerlijke picknick. Gevolgd door een swingende Salsa workshop.

 

Voorzien van een heerlijk gevulde picknickmand vol lekkernijen vertrekken jullie op de traptrein. Onderweg komen jullie langs de mooiste plekjes van Eijsden en omgeving. De picknick plaats mag door jullie zelf gekozen worden. Gaan jullie heerlijk picknicken langs de Maas of liever op een gezellig dorpspleintje?

 

Weer aangekomen bij Fun Valley starten jullie met de Salsa workshop! Maak kennis met Salsa dansen en leer de nieuwste moves tijdens de workshop. Jullie zullen besmet worden met het Salsa virus en ten volle genieten van deze sensuele dans.

 

Na afloop is er nog de mogelijkheid om een drankje te nuttigen in onze Cuba Beachbar met uitzicht op het water of op een van onze terrassen.

 

Uitbreiding van uw activiteit met andere activiteiten en/of eten en drinken is altijd mogelijk. Vraag onze afdeling Verkoopafdeling naar verschillende mogelijkheden


Direct contact of geïnteresseerd?

Voor een offerte kunt mailen naar Verkoop@funvalleymaastricht.nl met uw verzoek. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via 043 - 409 44 41 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

 

Let op:

Deze groepsactiviteit dient vooraf gereserveerd te worden! Het is niet mogelijk ter plaatse (individueel of als groep) deel te nemen.

 

 

4 uur

 

47,95 p.p.

 

min. 8 personen

 

vanaf: 10 jaar

 

 

T. +31 (0)43 409 4441

CONTACT

 

Oosterweg 5

6245 LC Eijsden

T. +31 (0)43 409 4441

verkoop@funvalleymaastricht.nl

KVK-nr: 61288748

BTW-nr: NL823929681B.01

 

NIEUWSBRIEF

 

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, aanbiedingen en ontwikkelingen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Copyright 2015 © Fun Valley Maastricht. Powered by KR8 Vormgeving