Scherpschutters arrangement

Dit arrangement is geschikt voor alle leeftijden! Ben jij een echte Robin Hood en scoor je het maximale aantal punten door in de roos te schieten met de boog of kruisboog. of ligt een luchtbuks of blaaspijp jouw beter? Tijdens dit arrangement kom je erachter.

 

Bij aankomst wordt er een welkomstdrankje genuttigd in ons biercafé. Hierna gaan jullie aan de slag met boog- en kruisboog en luchtbuks en blaaspijp tijdens een twee uur durend schiet arrangement.

 

Om even bij te komen is er een korte pauze.

Daarna  gaan jullie het water op om de rebus op te lossen tijdens de kano speurtocht.

De dag wordt afgesloten met een heerlijk barbecue Adventure bestaande uit 3 stukjes vlees, diverse sauzen, salades, stokbrood en kruidenboter. Niet zelf BBqe? Huur dan een van onze grillmeisters in, dit dient u van te voren bij ons te reserveren.

 

Uitbreiding van uw activiteit met andere activiteiten en/of eten en drinken is altijd mogelijk. Vraag onze afdeling Verkoopafdeling naar verschillende mogelijkheden


Direct contact of geïnteresseerd?

Voor een offerte kunt mailen naar Verkoop@funvalleymaastricht.nl met uw verzoek. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via 043 - 409 44 41 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

 

Let op:

Deze groepsactiviteit dient vooraf gereserveerd te worden! Het is niet mogelijk ter plaatse (individueel of als groep) deel te nemen.

 

 

 

 

5.5 uur

 

50,95 p.p.

 

min. 8 personen

 

vanaf: 8 jaar

 

 

T. +31 (0)43 409 4441

CONTACT

 

Oosterweg 5

6245 LC Eijsden

T. +31 (0)43 409 4441

verkoop@funvalleymaastricht.nl

KVK-nr: 61288748

BTW-nr: NL823929681B.01

 

NIEUWSBRIEF

 

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, aanbiedingen en ontwikkelingen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Copyright 2015 © Fun Valley Maastricht. Powered by KR8 Vormgeving