voor remarketingtag -->

 

Schieten

Een activiteit die de mens al eeuwen bezig houdt zowel om te jagen als om zichzelf te verdedigen. Sinds deze eeuw, naarmate de mens zich verder ontwikkelde, zijn we schieten ook als een sport gaan zien. Schieten doen we dus nu ook recreatief en voor ons plezier, om te kijken wie de beste is of om gewoon te ervaren hoe het eigenlijk is om met een wapen naar keuze te schieten. Wij bieden u graag deze kans, welke manier van schieten kiest u.....?

 

Handboogschieten

Leer boogschieten als Robin Hood. Een Actief uitje voor iedereen! Deze activiteit is geschikt voor jonge en minder jonge Robin Hoods en dus geschikt voor bijna ieder gezelschap. Scoor je het maximale aantal punten door in de roos te schieten of ben je beter in het laten knallen van de ballonnen die op het doel bevestigd zijn?

 

Kruisboogschieten

Met de kruisboog een appel van iemands hoofd schieten laten we liever over aan Wilhelm Tell, want uiteraard ook bij het kruisboogschieten geldt dat je volledige instructies ontvangt omtrent veiligheid en spelregels van een ervaren instructeur.

 

Luchtbuksschieten

Concentreren, op het doel richten en vuur! Haal de echte jager in jezelf naar boven tijdens het luchtbuksschieten en probeer zo vaak mogelijk het doel te raken.

 

Blaaspijpschieten

Bijna iedereen heeft het (vroeger) wel eens gedaan; met een pvc buis papieren pijltjes weg schieten. Nu kun je dit doen met een professionele blaaspijp en echte pijltjes, dat maakt het nog leuker!

 

Uitbreiding van uw activiteit met andere activiteiten en/of eten en drinken is altijd mogelijk. Vraag onze verkoopafdeling naar de verschillende mogelijkheden.

 

Direct contact of geinteresseerd?

Voor een offerte vragen wij u om het offerteformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Hier vind u de link naar het offerteformulier: offerte-aanvragen

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 043-4094441 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van een onvergetelijk uitje!

 

Let op:

Deze groepsactiviteit dient vooraf gereserveerd te worden! Het is niet mogelijk ter plaatse (individueel of als groep) deel te nemen.

 

 

 

 

vanaf: 1 uur

 

vanaf 21,00 p.p.

 

min 8 personen

 

vanaf: 10 jaar

 

Kinderfeestje?

Wij bieden ook schiet activiteiten aan voor  kinderfeestje klik HIER voor meer informatie over onze kinderfeestjes.

 

 

 

T. +31 (0)43 409 4441

CONTACT

 

Oosterweg 5

6245 LC Eijsden

T. +31 (0)43 409 4441

verkoop@funvalleymaastricht.nl

KVK-nr: 61288748

BTW-nr: NL823929681B.01

 

NIEUWSBRIEF

 

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, aanbiedingen en ontwikkelingen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Copyright 2015 © Fun Valley Maastricht. Powered by KR8 Vormgeving

vanaf: 1 uur

vanaf 21,00 p.p.

min 8 personen

vanaf: 10 jaar