Wie is de Mol arrangement

Beleef tijdens dit arrangement de adrenaline en sensatie van het ongekend populaire tv spel ‘Wie is de Mol’?  Want deze vraag staat centraal tijdens dit arrangement. Geeft jouw teamgenoot expres het verkeerde antwoord op de vraag of wordt er gesaboteerd? Wie is er te vertrouwen en wie is …

‘De Mol’?

 

Bij aankomst wordt er een welkomstdrankje genuttigd in onze bar Aeroporto de instructeur neemt vervolgens ieder teamlid even apart waarbij elke speler voorzien wordt van een envelop. Hierin staat kort uitleg over het spel en de verdeling van de rollen. Voor ‘De Mol’ is er uiteraard een speciale envelop! Met iedere opdracht is ‘speelgeld’ te winnen, maar uiteraard is ‘De Mol’ er om te saboteren!

 

Tijdens dit arrangement komen diverse spelonderdelen aan bod waaronder: spiderweb, het fotospel, een raadsel, het coördinatiespel en het mysterieuze cijferspel. Tussentijds wordt er ter ontspanning gezorgd voor een kop koffie/thee met een heerlijk stukje Limburgse vla.

 

Aan het einde van de spelonderdelen dient er een executie vragenlijst te worden ingevuld. Aan de hand van deze vragenlijst en de ingevulde evaluatielijst van de Mol kan er bepaald worden wie de Mol het vaakst geraden heeft en de winnaar is. Onder het genot van een drankarrangement bestaande uit 3 consumpties p.p. en een bittergarnituur kan er nog even worden nagepraat over alle hilarische opdrachten en belevenissen van deze dag.

 

Een leuk en uitdagend arrangement dat door jong en oud gespeeld kan worden!

 

Uitbreiding van uw activiteit met andere activiteiten en/of eten en drinken is altijd mogelijk. Vraag onze verkoopafdeling naar de verschillende mogelijkheden.

 

Direct contact of geinteresseerd?

Voor een offerte vragen wij u om het offerteformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Hier vind u de link naar het offerteformulier: offerte-aanvragen

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 043-4094441 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van een onvergetelijk uitje!

 

Let op:

Deze groepsactiviteit dient vooraf gereserveerd te worden! Het is niet mogelijk ter plaatse (individueel of als groep) deel te nemen.

 

 

 

4.5 uur

 

            vanaf 44,95  p.p

 

min. 8 personen

 

vanaf: 10 jaar

 

 

T. +31 (0)43 409 4441

CONTACT

 

Oosterweg 5

6245 LC Eijsden

T. +31 (0)43 409 4441

verkoop@funvalleymaastricht.nl

KVK-nr: 61288748

BTW-nr: NL823929681B.01

 

NIEUWSBRIEF

 

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, aanbiedingen en ontwikkelingen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Copyright 2015 © Fun Valley Maastricht. Powered by KR8 Vormgeving